Faza 1 – SOLD OUT !  

Faza 2- În c0nstrucție 

VIITOAREA TA LOCUINȚĂ

Sofia
Residence 7

O comunitate de oameni activi și moderni, preocupați de calitate și frumos.

ANSAMBLURI REZIDENTIALE / SOFIA RESIDENCE 7

Cu o varietate mare de locuințe și tipuri de apartamente, în cadrul Sofia Residence 7 puteți alege tipul de locuință care vi se potrivește cel mai bine și care răspunde nevoilor dumneavoastră.

În faza 1 sunt un total de 100 unități locative: 4 camere, 3 camere, 2 camere, studiouri sau garsoniere și apartamente moderne tip duplex de 2,3,4 camere. Sofia Residence 7 are 10 etaje, etajul 9/10 fiind etaj duplex cu vedere panoramică. Locurile de parcare sunt situate la demisol și la parterul blocului.

 

În faza 2 vom regăsi suprafețe variate pentru a satisface toate necesitățile viitorilor locatari. Arhitectura este actuală și elegantă și surprinde prin compartimentarea eficientă a spațiului disponibil (de la garsoniere, studiouri, 2 și 3 camere până la apartamente mari de 4 camere). Termenul de finalizare a celei de-a doua fază a proiectului Sofia Residence 7 este decembrie 2022.

SOFIA RESIDENCE 7

Dotări de calitate

Fie că vorbim de garsoniere sau de apartamente cu două sau trei camere, indiferente de etajul la care se află locuința, Sofia Residence oferă o serie de dotări de la furnizori autorizați ce includ în serviciile lor montajul și garanția execuției și a produselor oferite.

Fiecare apartament are dotări de cea mai înaltă calitate, ferestre cu o bună izolație termică și fonică, obiecte sanitare montate în băi și o instalație electrică sigură și funcțională prin prezența întrerupătoarelor, prizelor și a ventilatoarelor în băi.

Mai mult ușile alese atât pentru interiorul, cât și pentru exteriorul apartamentelor sunt solide, menite să ofere singuranța necesară clienților noștri, iar aspectul este unul elegant și primitor.

SOFIA RESIDENCE 7

Facilități

Sofia Residence este un proiect ambițios, de calitate, care dorește să îmbine utilitatea spațiului de locuit cu facilități ce ne fac viața de zi cu zi mai ușoară.

Astfel, oferim clienților noștri avantajul unor locuințe aflate într-o zonă ușor accesibilă și dezvoltată a Capitalei.

Parcuri și locuri de joacă

Parcul Teilor (Brățării), Parcul Titan

Transport în comun

Metrou Nicolae Teclu

Shopping

Profi, Lidl, Leroy Merlin Palady, Metro, Auchan Pallady, Ikea

Altele

Școala Gimnazială 149 și 116, Secție de poliție, Benzinării, Poștă, Farmacie, Biserică, Clinică veterinară

SOFIA RESIDENCE 7

Localizare

514

de familii fericite mutate in noul lor apartament

6

blocuri finalizate

Programează o vizionare

Trimite-ne un mesaj și un reprezentant te va contacta în cel mai scurt timp.

  Contact

  Pentru vizionări și detalii ne găsești la adresa:
  Drumul Gura Caliței 70, București, Sector 3, Bucuresti, 032604

  Mai simplu, pentru detalii sună direct la: 0771.246.246

  Localizare pe hartă

  Call Now Button